Известие

Collapse
No announcement yet.

Драг дей 2011 - анкета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• искам да отговоря
    -таксата ще се плаща на място.
    - ще има време на победителя със сигурност.
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

• А на мен ще може ли да отговориш : дали с моята не италианка може да се запиша в клас Б ? Мерси

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
        искам да отговоря
        -таксата ще се плаща на място.
        - ще има време на победителя със сигурност.
        Няма ли постоянно да се засича време на всички?
        Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
        ех.. Малкото КуВе
        sigpic

Comment

• по това което знам че очаква силно представяне на ГТ отбора и до колкото знам ще са само най силните на пистата ,
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Първоначално публикувано от murdera Покажи съобщение
            А на мен ще може ли да отговориш : дали с моята не италианка може да се запиша в клас Б ? Мерси
            Няколко пъти в темата се споменава, че "неиталиански" автомобили, ще бъдат допускани само на свободните двубои! При гарантиране от член на някой от клубовете италиански марки.
            И така е правилно, според мен!
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
              по това което знам че очаква силно представяне на ГТ отбора и до колкото знам ще са само най силните на пистата ,
              Е мойто е бавно,но пак мисля да го сдавя малко на пистата

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                Няма ли постоянно да се засича време на всички?
                Естествено е ще се засича на всики Нали в началото има стартове за време После при елиминирането по двойки все още не сме наясно дали ще може да имаме и времената в двата коридора Надяваме се да имаме

Отговор на място в деня на мероприятието зависи от броя записани италианки и мнението на записалите се
                Last edited by fiore; d.m.y г., 15:54.
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                  Естествено е ще се засича на всики Нали в началото има стартове за време После при елиминирането по двойки все още не сме наясно дали ще може да имаме и времената в двата коридора Надяваме се да имаме

Отговор на място в деня на мероприятието зависи от броя записани италианки и мнението на записалите се
                  То и аз се надявам да има много записали се италианки!За да има интригааааа.... хъс и борба за времена,а не едни и същи които се виждаме всеки ден.
                  ех.. Малкото КуВе
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                    То и аз се надявам да има много записали се италианки!За да има интригааааа.... хъс и борба за времена,а не едни и същи които се виждаме всеки ден.
                    Е,как да стане, като пак си го организирахте на един к.... растояние от вас

Почти съм убеден, че ще сте "обичайните заподозрени",поне тоя път техниката да е в час !

Успех и дано нацелите хубаво време,а не като на Сливен
                    Last edited by abart_; d.m.y г., 00:41.
                    146 Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение

Почти съм убеден, че ще сте "обичайните заподозрени",поне тоя път техниката да е в час !

сори , но вариантите за място не са чак толкова много. да, можехме да го направим и на някое летище близо до русе но таксата за участие щеше да е пъти по висока, предвид наемите на самолетните писти и таксите
                      sprint tropheo
                      155/1.8
                      156/2.0 Selespeed

Comment

ми да ти кажа че по бързо ще стигна до пловдив , от колкото до дупница
                        Ти прецени сам как седят нещата , всичко опира до пари , винаги ще има недоволни , това е в ДНК-то ни заложено
                        важното е че събитието ще го има
                        Volvo S80 2.0 T5 180hp
                        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                          ми да ти кажа че по бързо ще стигна до пловдив , от колкото до дупница
                          Ти прецени сам как седят нещата , всичко опира до пари , винаги ще има недоволни , това е в ДНК-то ни заложено
                          важното е че събитието ще го има
                          Виш'ся отговора ми беше към колегата Васил Петров,да не се чуди ако няма повече нови лица и коли

А инъче ,чак пък недоволен не бих казал ,че съм Драга ми е скучен и без това,щом на Сливен заспах

Както казах и по-рано успех с подоговката и провеждането на събитието
                          Last edited by abart_; d.m.y г., 13:46.
                          146 Turbo

Comment

• Ще мерим и двата коридора в гонките по двойки- това е последното уточнение. Такса че притесненията на тези които смятат че в стартове по двойки дават по добри времена отпадат.
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

Дано има и хора от Пловдив,Пазарджик.Това е положението.КАРБ не е от най-богатите клубове за да даде за наем примерно 3000лв-5000лв.

Искренно се надявам измервателната техника да е точна.Въпреки че ме предадоха скоростите (2-предавка) ще се постаря да съм на линия.
                              ех.. Малкото КуВе
                              sigpic

Comment

• Искам да помоля да направим един предварителен списък със записали се. Моля всички да допълват с цитат моя списък и да се слагат отдолу.

1. Боян Бакърджиев - Алфа Ромео ГТВ 20V turbo - модифицирани
                                2.
                                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                                X